Kako odabrati cipele za praznike I svečane prilike

Kako odabrati cipele za praznike I svečane prilike

 

Ništa ne može da pokvari dobar provod kao neudobne cipele. Setite se svih proslava prilikom kojih ste najveći deo vremena sedeli jer su vam cipele neudobne. Prisetite se i svojih bolnih, otečenih stopala danima nakon radosnog događaja. Ko je glavni krivac za to? Neudobna obuća! Možda su te cipele izgledale kao pravi izbor kada ste ih kupovale i možda su se savršeno slagale uz vašu novu haljinu, ali nisu ispunile vaša najvažnija očekivanja – da možete da ih nosite, hodate i igrate u njima. Poslednja stvar o kojoj treba da razmišljate za proslavu Nove godine su bolna stopala. Ne treba o njima da mislite ni na proslavi venčanja, godišnjice ili devojačke večeri. Zapravo, nikad u životu. Nisu vam potrebne cipele koje morate da nosite nekoliko dana pre slavlja sa debelim čarapama da bi se „razgazile“. Ne treba vam obuća zbog koje ćete morati da trpite bol. Ne treba vam obuća koju ćete obuti samo jednom i koja će nakon toga da stoji u ormanu. Vama je potrebna udobna obuća u kojoj ćete uživati u svakom trenutku.

Srećom, postoji i takva obuća. U prodavnici Cipele i tašne ćete pronaći kožnu obuću za svaku priliku, obuću koja je i moderna i udobna. Nema potrebe da birate između lepog dizajna i kvaliteta. Imate puno pravo da od cipela zahtevate da budu po vašoj meri i ukusu.

Osim vama, cipele treba da budu prilagođene i prilici. Za svaki događaj postoji prava cipele, a kod nas u Cipele i tašne ćete pronaći veliki izbor obuće za svaku priliku i godišnje doba. Za vas smo napravili izbor nekoliko modela koje ćete moći ponosno i bezbrižno da nosite.

 

Obuća za proslave

 

Proslave su idealna prilika da se pokažemo u najlepšem svetlu, a da bi utisak bio kompletan važno je odabrati dobre cipele. Za svečane prilike preporučujemo crne salonke, zbog svoje jednostavnosti lako se kombinuju sa svim odevnim predmetima, a svojom elegancijom nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

 

crne-kožne-salonke
crne kožne salonke

 

Obuća za Novu godinu

 

Metalik je hit ove godine, a nema bolje prilike od Nove godine da zasijamo u najboljem izdanju. Što se tiče novogodišnjeg izgleda, jedino pravilo je da je sve dozvoljeno! Eksperimentišite sa bojama i stilovima i ne zaboravite da svoju odevnu kombinaciju začinite smelim cipelama. Mi vam preporučujemo zlatne salonke za blistavi ulazak u narednu godinu.

 

kožne-salonke-zlatne-cipele-i-tašne
kožne zlatne salonke

 

Cipele za izlazak

 

Za one koji vole da su u pokretu i kojima izlazak podrazumeva i šetnju i boravak u restoranu, klubu ili kafiću logičan izbor su udobne gležnjače modernog dizajna.

kožne-gležnjače-cipele-i-tašne
kožne gležnjače

 

Proslave na otvorenom

 

Svaka prilika nosi svoje cipele i nikako ne smemo da zaboravimo na dešavanja na otvorenom kojih ima i u zimskim danima. Za proslave na trgovima i koncerte neophodna je pre svega topla i udobna obuća, ali i vrhunskog izgleda. Ako planirate da Novu godinu ili Badnje veče provedete na otvorenom, duboke crne čizme su pravi izbor za vas.

kožne-čizme-cipele-i-tašne
kožne čizme

Cipele za proslave kod kuće

 

Za kraj želimo da vas podsetimo da se najviše dešavanja u zimskom periodu odvija upravo u kući. Bez obzira da li idete na slavu, proslavu rođendana ili u posetu prijateljima, izbor cipela je jednako važan kao i za bilo koju drugu proslavu. Mi smo se odlučili za crne zatvorene cipele sa štiklom koje možete obuti za svaku priliku.

kožne-cipele-cipele-i-tašne
kožne cipele

 

 

 

 

 

 

Ovde se nalazi nekoliko naših omiljenih modela. Pozivamo vas da posetite našu online prodavnicu I odaberete savršene cipele za vas. Ne zaboravite da je u toku veliko praznično sniženje i iskoristite priliku da po povoljnim cenama priuštite sebi cipele koje ćete nositi svuda i uvek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 2 =