PRODAVNICA

ŽENSKA KOŽNA OBUĆA

Naš online shop i prodavnica u Smederevu nude kvalitetnu i udobnu kožnu obuću domaćih proizvođača koju ćete dugo i zadovoljno nositi.

SOLO OBUĆA - već dve decenije dizajnira i proizvodi modernu kožnu obuću, koristeći najkvalitetnije materijale i tehnologiju i predstavlja spoj novih trendova, praktičnosti i pristupačnosti u ceni.

F.M.O. UKUS - Od svog osnivanja Fabrika modne obuće Ukus iz Kovačice poznata je po izdradi kvalitetne kožne obuće na tradicionalan način. Takav kvalitet kao i način izrade cipela omogucio je da F.M.O. Ukus pronadje put do kupaca širom Evrope.

ZAŠTO BAŠ MI

POLITIKA

POLITIKA

Kod nas je kupac uvek na prvom mestu, bez obzira da li ste došli u našu radnju u Smederevu ili ste posetili našu onlajn prodavnicu, mi smo tu da vam pomognemo da odaberete odgovarajuće cipele i tašne samo za vas

TRADICIJA

TRADICIJA

Sarađujemo sa porodičnim kompanijama koje imaju višedecenijsko iskustvo u ručnoj izradi cipela, torbi i kožne galanterije.

KVALITET

KVALITET

Kvalitetne kožne cipele i tašne domaćih proizvođača koje ćete zadovoljno nositi.

GARANCIJA

GARANCIJA

Obuća i tašne koje prodajemo podležu zakonskoj garanciji, ukoliko vam obuća ne odgovara ili vam se jednostavno ne dopadne, mi ćemo je zameniti ili vam vratiti novac u zakonskom roku, potrebno je samo obuću ne nosite i oštetite.

KUPCI O NAMA

Sve pohvale za kvalitet artikala  i uslugu.  Preporučujem od srca svim damama da priušte sebi udobne i kvalitetne cipele i tašne.

Sunčica K.

Sunčica K.

Najbolji!

Ivana N.

Ivana N.

I pored male doze straha koja je postojala kod me ne pri slanju poruke za naručivanje , sve pohvale za izuzetno kvalitetne i udobne cipele i korektnu ispoštovanost kupca. Najiskrenije svima preporučujem kupovinu.

Milica G.

Milica G.

Sve pohvale za operativnost i ljubaznost, kao i preporuka za saradnju.

Nela M.

KONTAKT

Kontakt

TR CIPELE I TAŠNE
17. Oktobra br. 17,
11300 Smederevo, Srbija
—————————————
telefon: 026 672781

Map