• Morate uneti minimum 3 karaktera

  • Moj Nalog
  Prijavi se
  Opšti uslovi korišćenja- Cipele i tašne

  Opšti uslovi korišćenja

  U nastavku su navedeni Opšti uslovi korišćenja:

  Uslovi korišćenja
  Politika privatnosti
  Naplata
  Dostava
  Reklamacije


  Uslovi korišćenja

  Poštovani korisnici, molimo vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove.

  Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u potpunosti. Ukoliko su uslovi za vas neprihvatljivi, molimo vas da ne koristite sajt www.cipeleitasne.rs

  Prodavac zadržava pravo promene uslova korišćenja zavisno od promene u ponudi svojih usluga i/ili važeće zakonske regulative.

  Ovde propisani opšti uslovi poslovanja prodavca, sastavni su deo ugovora o kupoprodaji koji će biti zaključen između prodavca i kupca.

  Kupac je u obavezi da pre svake kupovine upozna sa obaveštenjima koje je prodavac istakao na svoj sajtu, proveri sve informacije vezane za uslove poslovanja, kao i da u svemu poštuje postupak za zaključenje ugovora o kupoprodaji.

  Sve porudžbine putem internet prodaje obavezujuće su i za Kupca i Prodavca istovremeno.

  Jedna osoba može da naruči više proizvoda u jednoj transakciji.

  Prodavac je u obavezi da kupcu potvrdi porudžbenicu i to u roku od 2 radna dana od trenutka prijema porudžbenice ili da u istom roku obavesti kupca da nije u mogućnosti da mu isporuči poručenu robu. Prodavac će se postarati da u što kraćem roku proveri raspoloživost poručenog artikla. Ukoliko su svi uslovi za kupovinu obezbeđeni, prodavac će poslati potvrdu porudžbine na e-mail adresu koju je kupac naznačio prilikom registracije, time prihvatajući ponudu za zaključenje ugovora. Ugovor se smatra zaključenim tek kada prodavac pošalje e-mail u kome kupca obaveštava o terminu dostave poručenog artikla.

  Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da obezbedi poručeni artikal, poslaće e-mail u kome obaveštava kupca da poručeni artikal više nije raspoloživ, te da je porudžbina otkazana. U tom slučaju ugovor neće biti zaključen.

  Cene proizvoda su jasno istaknute na sajtu prodavca. Prodavac zadržava pravo promene cena bez prethodnog obaveštavanja, kao i pravo dodavanja ili povlačenja iz ponude bilo kog artikla, u svakom trenutku.


  Politika privatnosti

  TR Cipele i tašne Smederevo se obavezuje se da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalititne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.Svi zaposleni u tr Cipele i tašne odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti

  Naplata

  Cene na Cipele i tašne On-line prodavnici su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti slanjem mail-a na cipeleitasne.prodaja@gmail.com ili pozivom na broj 026 672781 (ponedeljak-petak, 9-20h, subotom od 9-14h).

  Plaćanje se vrši na sledeća dva načina po izboru kupca i to:

  1. Pouzećem – istovremeno sa dostavljanjem robe kupcu
  2. Uplatom cene proizvoda na tekući račun prodavca preko naloga za uplatu ili naloga za prenos, pre dostavljanja robe kupcu.

  Plaćanje pouzećem

  Izborom načina plačanja pouzećem dobićete na Vašoj e-mail adresi poruku od strane administracije Cipele i tašne On-line prodavnice da je porudžbina potvrđena. Sačekaćete dostavu i sa licem koje vrši isporuku izvršićete plaćanje pouzećem.
  Plaćanje uplatom na tekući račun

  Izborom načina plaćanja preko računa porudžbinu možete platiti opštom uplatnicom ili putem E-banking sistema.


  Dostava

  Dostava robe kupcu se naplaćuje prema važećem cenovniku dostavljača, sem u slučaju kada prodavac objavi da je dostava besplatna, a rok dostave je do 5 radnih dana. Troškove usluge dostavljanja robe snosi kupac. Roba se dostavlja svakog radnog dana, u svakom gradu, na bilo koju adresu u Srbiji putem kurirske službe .

  Reklamacije

  IZJAVA O ODUSTANKU OD UGOVORA O KUPOPRODAJI ZAKLJUČENOG NA DALJINU

  U skladu sa važećim Zakonom o zaštiti potrošača, (Sl.gl.RS br.62/2014) obrazac Izjave o odustanku od ugovora se dostavlja na:
  e-mail adresu cipeleitasne026@gmail.com ili na adresu firme:

  TR Cipele i tašne Smederevo
  17 oktobra broj 6
  11300 SMEDEREVO PO

  Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija izjavom o odustanku od ugovora ukoliko je poslata trgovcu u roku od 14 dana od dana kada je roba dospela u državinu potrošača, odnosno trećeg lica koje je odredio potrošač a koje nije prevoznik.

  Odustajanjem od ugovora oslobađate se svih obaveza, osim obaveze plaćanja troškova vezanih za slanje robe koja se vraća usled odustanka od ugovora.

  Proizvodi moraju biti nekorišćeni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži, mora biti priložen originalni račun i obrazac- izjava o odustanku od ugovora.

  Potrošač može u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu ili ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija da bez navođenja razloga odustane od ugovora.

  Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata trgovcu.

  Ako potrošač ostvari pravo na odustanak od ugovora, smatra se da ugovor nije ni zaključen i nastaju obaveze propisane čl.34 i 35 ovog zakona.

  Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku

  Kod ugovora o prodaji robe koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija ili na daljinu, trgovac je dužan da vrati potrošaču sredstva koja je platio po osnovu ugovora kada primi ili preuzme robu koju je po osnovu ugovora isporučio potrošaču, odnosno kada primi dokaz da je potrošač robu poslao trgovcu, bez obzira koju od tih radnji je potrošač prvo preduzeo.

  Potrošač je dužan da vrati robu trgovcu, bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac- izjavu o odustanku od ugovra.

  Povraćaj sredstava uplaćenih platnom karticom
  U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, TR Cipele i tašne Smederevo je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja.

  Obrazac Izjave o odustanku od ugovora možete preuzeti ovde.
  Loading...